Dagje Den Bosch 25-5

Den Bosch schittert met zijn gezellige en unieke karakter, trots op de rijke historie en de veelheid aan attracties. Ben je klaar om de charme van deze stad te ervaren en tegelijkertijd boeiende singles te ontmoeten?

Op zaterdag 25 mei duiken we samen in de gezelligheid van deze prachtige stad! Met een combinatie van een boottocht en een wandeling verkennen we de historische wortels van één van Nederlands oudste steden.

Boottocht op de Binnendieze

Na ontvangst met Bossche Bol stappen we in de fluisterboten van de Binnendieze om ónder de stad door te varen. De historische vaarroute neemt je mee naar de middeleeuwen, de tijd waarin de stad een bloeiend centrum van handel en kunst was. Aan boord vertelt een ervaren gids over de bijzondere geschiedenis van de stad.Stadswandeling met gids

Na een heerlijke lunch zetten we onze verkenningstocht te voet voort en wandelen we onder leiding van een ervaren stadsgids door de mooiste straatjes. Den Bosch barst van de verrassingen en die gaan we allemaal ontdekken! Tijdens de wandeling krijgen we de kans om verborgen pareltjes te ontdekken.

Afsluitende borrel

Gedurende de dag heb je alle gelegenheid om elkaar te leren kennen. Tijdens de afsluitende borrel kunnen we gezellig napraten en contactgegevens uitwisselen.

Programma

 • 10.00 uur - Kennismaking met koffie/thee en Bossche Bol bij Restaurant The Stamp
 • 11:15 uur - Start boottocht over de Binnendieze
 • 12:15 uur - Lunch bij The Stamp
 • 14:00 uur - Stadswandeling met gids
 • 15:45 uur - Afsluitende borrel bij Restaurant The Stamp.

Veel gestelde vragen

Moet ik bij PartnerSelect ingeschreven staan?

Nee, dit is niet nodig. Ongeveer 80 procent van de deelnemers zal niet ingeschreven staan. De meeste mensen komen overigens alleen en voor de eerste keer. Voor hen zal het net zo spannend zijn als voor jou.

Ik ben 64 jaar, mag ik dan ook mee met de leeftijdsgroep 65+ jaar?

Ja, dit mag. Binnen enige marge gaat het erom bij welke leeftijd je je thuis voelt.

Gaan er evenveel mannen als vrouwen mee?

We streven altijd naar een gelijke man/vrouw verdeling. De man/vrouw verhouding zal hierbij respectievelijk maximaal 40/60 of 60/40 zijn. Maar natuurlijk gaan we voor 50/50.

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 7 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 12,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 7 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

 • Compleet verzorgd
 • Deelnemers van je eigen leeftijd
 • Ongedwongen sfeer
 • Voor leden en niet-leden
 • Soepel annuleringsbeleid
 • Kennismakingen staan centraal