Den Bosch stad straat

Bijzonder Den Bosch 11-5

De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van 's-Hertogenbosch. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance en talloze attracties. Zin om deze stad te ontdekken en tegelijkertijd leuke singles te ontmoeten?

Zaterdag 11 mei a.s. gaan we deze gezellige stad bezoeken! Via een wandeltocht komen we alles te weten over elkaar en één van de oudste steden van het land.

Ludieke Stadswandeling

We gaan de stad te voet verkennen! Een wandeling vol humor: wie wil dat nu niet? De heren van Ludiek Wandelen weten als geen ander jou en alle andere deelnemers te verrassen met hun verhalen. Spreken ze de waarheid? Dit zal altijd een vraag blijven! Je wordt kostelijk vermaakt en loopt intussen door de straten van de prachtige historische stad.


Sushi lunch

Na onze wandeling wacht er een prachtige gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer verder te leren kennen. Onder het genot van een uitgebreide sushi lunch kunnen we genieten van elkaars gezelschap. Dit is het perfecte moment om gezellig te kletsen, ervaringen te delen en, wie weet, contactgegevens uit te wisselen. Dit alles in een sfeer waar vriendschap en misschien zelfs meer kan bloeien. We zorgen ook voor een selectie verfrissende drankjes tijdens de lunch.

Programma

  • 10.00 uur - Kennismaking met koffie/thee en Bossche Bol bij Hotel Restaurant The Stamp
  • 11:15 uur - Start ludieke stadswandeling onder begeleiding
  • 12:45 uur - Sushi Lunch bij The Stamp
  • 14:30 uur - Afsluiting. Mogelijkheid om, vrijblijvend en op eigen kosten, te blijven borrelen

Veel gestelde vragen

Moet ik bij PartnerSelect ingeschreven staan?

Nee, dit is niet nodig. Ongeveer 80 procent van de deelnemers zal niet ingeschreven staan. De meeste mensen komen overigens alleen en voor de eerste keer. Voor hen zal het net zo spannend zijn als voor jou.

Ik ben 51 jaar, mag ik dan ook mee met de leeftijdsgroep 29-49 jaar?

Ja, dit mag. Binnen enige marge gaat het erom bij welke leeftijd je je thuis voelt.

Gaan er evenveel mannen als vrouwen mee?

We streven altijd naar een gelijke man/vrouw verdeling. De man/vrouw verhouding zal hierbij respectievelijk maximaal 40/60 of 60/40 zijn. Maar natuurlijk gaan we voor 50/50.

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 7 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 12,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 7 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

  • Compleet verzorgd
  • Deelnemers van je eigen leeftijd
  • Ongedwongen sfeer
  • Voor leden en niet-leden
  • Soepel annuleringsbeleid
  • Kennismakingen staan centraal